Langsom PC

langsom computer

Er din pc blevet langsom, så behøver du ikke nødvendigvis at købe en ny, oftest kan den gøres ligeså hurtig, som da den var helt ny. Du sparer både penge og tid.

Hvis din computer er langsom, kan det skyldes mange forskellige ting.

Vi kan sammenligne det med os selv:
Er der rodet og fyldt med alt muligt i vores hjem, så tager det længere tid, at finde det man har brug for. Ligeledes vil en overfyldt computer blive langsom, hvis ubenyttede programmer ligger og fylder, eller kører skjult i baggrunden.

Hvis vi bliver syge, så arbejder vi heller ikke effektivt. En pc inficeret med en ondsindet virus er vil sjældent være hurtig. Ligeledes er det med spyware og hackere, hvis de får adgang til din computer, så kan du være sikker på, den ikke kører, som den bør.

Derfor er det nødvendigt at få sin computer tjekket igennem af en ekspert fra tid til anden. Ved at tjekke din computer igennem sørger jeg for, at alle unødvendige programmer bliver fjernet fuldstændigt fra computeren. Jeg opdaterer alle drivere og programmer, så din pc er up-to-date. Derudover vil jeg installere det nyeste anti-virus, firewall, anti-spyware og derefter rense din pc for infektioner, så den også kører som den skal fremover.

Hvis nødvendigt sørger jeg for at få renset din pc for støv og andet skidt. En computer som har stået i årevis, uden at blive renset, er oftest en ren støvbombe. Da støv isolere godt betyder det, at computeren også bliver meget varmere end normalt. Mange computere er indstillet til at nedsætte sin ydelse for ikke at overophede, så samtidig med dine blæsere kører hurtigere, og larmer mere, så kører din computer også langsommere.