You are currently viewing Dårlig kredit reparation–Definere problemet

Dårlig kredit reparation–Definere problemet

  • Post author:
  • Post category:Artikler

Før du begynder processen med at reparere din kredit, skal du først spørge dig selv hvorfor du har problemer med kredit? Dårlig kredit er intet at skamme sig over. Det er langt mere udbredt end du kan indse. Ofte kan det ikke engang være din skyld, ligesom Gerald og Lisa.
De investeret fem år og alle de penge de har gemt for at starte et lille tegn selskab. Derefter en sommer nogen brød ind i deres forretning kontor og stjal alle computere og dyre tegn-og udstyr. Desværre har de ikke nogen forsikring til dækning af hvad var stjålet, så de var nødt til at tage lån at erstatte elementerne, så de kunne bo i erhvervslivet. Det tog dem år at genoprette økonomisk fra, forlader dem med dårlig kredit.
På den anden side som Paul gør nogle mennesker fattige kreditbeslutninger. Efter Paul fik sit første kort, kort efter sin eksamen fra college, blev han pludselig oversvømmet med tilbud om mere kredit, som han straks tog op. Han ønskede at vise alle, at han var en succes på sin nye karriere som salgschef, så han fyldte op alle sine kreditkort.
Derefter begyndte han at “stjæle Peter at betale Paul,”, som kun fik ham dybere i gæld jonglering spil. Han tog en konsolidering lån til at betale alle kortene og sætte gæld i én stor betaling, men fristelsen til alle de tomme kort blev for meget for ham og han fyldte dem alle tilbage op igen. Endelig måtte han erklære konkurs, fordi han var så dybt i gæld, der var over hans evne til at nogensinde afbetale.
Så tag et godt kig på, hvad der sker i dit liv. Hvorfor har du kredit problemer? Er du i gæld på grund af omstændigheder uden for din kontrol eller er det et kronisk situation? Er du stadig få dybere ind i gæld eller er du fastsættelse af problemet? Der er ingen grund til at fastsætte din kredit, hvis du vil bare ende med at tabe det.
Hvis du opdager, at du får alt for dybt i gæld, er der flere ting du kan gøre det samme for at hjælpe situationen, før det kommer ud af din kontrol.
* Kontakt til kreditkortselskaber og se, om de vil arbejde med dig for at hjælpe med at sænke de månedlige betalinger.
* Talk til en nonprofit kredit rådgivning selskab, ligesom Consumer Credit Counseling Service på de give budget rådgivning, uddannelses programmer, gæld management bistand og boliger rådgivning. De har afdelinger i mange placering i USA.
Pas på nogle “for profit” organisationer, der vil hjælpe dig med gæld konsolidering lån. De er ofte meget kostbare. Hvorfor gå til dem, når du kan få gratis pålidelig hjælp fra en respekteret non-profit organisation som Consumer Credit Counseling Service?
Der er ingen quick fix for kredit problemer, men med lidt tålmodighed og beslutsomhed, kan du ikke kun få det under kontrol, men du kan ende op med store fortjeneste og den følelse af succes og selvværd at går med til det. Så tag det første skridt og bestemme at få gæld gratis i dag!