You are currently viewing Del 2 af 5 på hjem Business Set-Up Guide

Del 2 af 5 på hjem Business Set-Up Guide

  • Post author:
  • Post category:Artikler

Kære læser,

Disse artikler vil give en trin for trin guide til hvordan du start og Kør et hjem baseret virksomhed baseret på mine erfaringer og andre hjem virksomhedsejere. Dette er del 2 i en serie af 5 artikler. De er skrevet i et grundlæggende format, og hvor muligt hovedpunkter er sammenfattet i et forsøg på at blive forstået af alle. Jeg har forsøgt at minimere de tekniske jargon så meget som muligt.

Så lad os hoppe direkte ind og se hvad vi har brug at vide om starter og kører et hjem baseret virksomhed.

Hilsen

Alvin

Juridiske strukturer

Den juridiske struktur af din virksomhed er meget vigtigt, da det er en funktion af passiver og skattefradrag. De mest almindelige strukturer er:

Enkeltmandsvirksomhed

Partnerskab

Virksomheden

Tillid

Enkeltmandsvirksomhed

Når du er en enkeltmandsvirksomhed er du personligt ansvarlig og ansvarlig for virksomheden og dens aktiviteter. Almindeligt du kan starte som en enkeltmandsvirksomhed, og efterhånden som du bevæger dig, du bliver nødt til at opsøge partnere eller investorer. Din revisor er den bedste person til at rådgive dig, hvis det er den bedste struktur for din virksomhed.

Partnerskab

Dette arrangement er, hvor du og din partner er ansvarlig for noget relateret til din virksomhed. Det er en meget god idé at få en advokat til at skrive en partnerskabsaftale at undgå tvister ned ad sporet.

Virksomheden

Dette er en juridisk enhed, der er ansvarlig for de gæld, den pådrager sig og betale skat af indkomst. Din revisor kan hjælpe dig med at oprette en virksomhed, eller du kan købe en fra hylden, som kan være mere omkostningseffektivt.

Tillid

Afhængigt af dine personlige forhold, og det land, du bor i, kan trusts være nyttigt i erhvervslivet og ejendom planlægning. De kan være ret kompliceret, og igen, din revisor er den bedste person til at tale for.

Registrering af dit firmanavn

Du kan drive en virksomhed under eget navn eller registrere et firmanavn. Registrering af et firmanavn tillader dig at betjene under dette navn.

Vælg et navn for din virksomhed, der beskriver din kunde hvad du gør. Et beskrivende navn fremmer og annoncerer din virksomhed mere effektivt.

Licenser og tilladelser

Afhængigt af din kommune, skal du muligvis licenser og tilladelser. Gøre det rigtige og tjekke med din lokale råd. Nu gør de rigtige ting vil spare dig en masse unødvendige ben arbejde senere.

Forsikring

Ofte overset, forsikring er en vigtig del af din risikostyringsplan. Der er to typer af forsikring: almindelig forsikring for tab/beskadigelse af aktiver og risikoforsikring, som er din personlige forsikringsdækning.

Sikre din erhvervsforsikring er separat til din personlige forsikring.

For at etablere den type og mængde af forsikring du har brug for dit hjem baseret virksomhed, check med en forsikringsmægler.

Risikostyring

Du skal have en risikostyringsstrategi for din virksomhed. Din SWOT-analysen (styrker, svagheder, muligheder, trusler) analyse fra artikel, vil vise hvad kunne eksponerer din virksomhed for tab og hvilke handlinger der skal tage for at reducere tab.

Marketing

Som et hjem virksomhed iværksætter, skal du forstå, hvad dine kunder ønsker og give det til dem. Du skal stræbe efter at have en tjeneste eller et produkt, der opfylder og excellerer dine kunders behov og forventninger. Det er hvad der gør dem komme tilbage til at købe fra dig, og det er hvordan du vokse din fortjeneste. Prøv og Tænk som dine kunder og du vil finde de ønsker:

Tilfredshed

Værdi for pengene

Ydeevne

Pålidelighed

Præsentation

Må ikke forveksle markedsføring med sælger. I et hjem baseret virksomhed, markedsføring er meget meget mere og omfatter alle aspekter af business – prisfastsættelse, reklame, kundeservice, salg.

Marketingmix

Kommunikation med dine kunder er væsentlige og udvikler rammerne for din markedsføring strategi. Du skal fortælle dine kunder disse vigtige bits af oplysninger

Produkt – beskrive det i alle detaljer, dens særlige karakteristika, og selvfølgelig hvordan det vil gavne kunden

Pris-forklare din prisstrategi, så glem ikke at overveje dine omkostninger, rabatter du vil tilbyde, betaling politikker

Fremme – vælge den mest effektive for din type virksomhed. Hvis du ikke kender, tænke over hvad du foretrækker hvis du var kunden. Fx: telemarketing, flyers, e-mail-kampagner

Sted – hvad sted vil dit produkt blive så kunderne kan finde det og kontakte dig. Hvordan vil du levere produktet til dine kunder? Du skal måske overveje at få en hjemmeside.

Din forretning billede

Selvom du kører et hjem baseret virksomhed, Sørg for dit kontor er komfortable og professionelt udseende. Din hjemmeside skal også projektet den samme slags professionalisme

Beliggenhed

Dit hjem baseret virksomhed brug for sin egen dedikerede område. Meget ofte rod levende og arbejdsområder i én, ikke så du kan skelne, som er for arbejde og leg. At holde disse adskilt er nødvendig for at køre et hjem virksomhed. Du skal sikre, at alle familiens medlemmer forstår det også.

En telefon er afgørende i dit hjemmekontor, som det vil være det første punkt i kontakt med dine kunder. Installere en anden telefonlinje adskilt fra den personlige linje er vigtigt sammen med en mobiltelefon, telefonsvarer og en personsøger. Tale med dit teleselskab, meget ofte har nogle store pakker passer til små virksomheder.

Møbler og udstyr

Vælge møbler, der er behagelig og professionel. Dette hjælper med at skelne området fra resten af husstanden.

Dit kontor har brug for udstyr og her er et par at få dig sparke startede

Computer

Stol (S)

Skrivebord

Fax-maskine

Arkivskab

Ambulant foretage en opringning

Telefon

Opvarmning/køling

Belysning

Jeg håber denne artikel har sat dig på vej til at oprette din egen home baseret business og give dig mulighed for at nå dine økonomiske skæbne.

I næste artikel vil jeg dække nogle af de ins og outs af drive en lille virksomhed fra hjemmet.

Klik her for at få andre ressourcer på Home Baseret Business Idéer & muligheder

Jeg gør så mange penge en deltid fra mit hjem Business som jeg arbejdede fuld tid i min 9-5 Job. Vil du høre min historie?