You are currently viewing Hvor meget har du på bare en måned?

Hvor meget har du på bare en måned?

  • Post author:
  • Post category:Artikler

Jeg betaler aldrig for benzin med kontanter. Vi får ofte gratis gas fra at refinere olie.

Hvis du kan lide tanken om at køre rundt med tomme lommer, så har jeg gode nyheder. Du kan forudbetale for benzin på de fleste stationer. Rabatkort er almindelige på pumpe- og tankstationer. Nedsatte priskort kræver ofte, at du giver et gyldigt kreditkort, og du skal muligvis betale et gebyr for at købe gas. For nu vil jeg bare antage, at vi bruger et forudbetalt kort.

Jeg mener ikke, at de forudbetalte gaskort går særlig langt. Jeg tager måske fejl, men jeg tror, at hvis du går til en tankstation og bruger et forudbetalt gaskort, vil du være fint. De øl fremtidige salg på afvænning bunde i nærheden af pumper. Jeg ved ikke, hvilken type øl de sælger (selvom jeg gerne vil have en). Uanset hvad, er de ikke et komplet alternativ til at bære kontanter.

Jeg bruger gaskort til kun at købe Exxon Mobil brændstof. Jeg sørger for, at jeg har penge nok eller billet til hele ugen. Vi havde et lille problem den første uge, fordi jeg ikke havde nok kontanter. Nu bruger jeg c Store gavekort, da det er sådan, vi havde brugt kontanter.

C-butikskortene giver dig en en til tre procent på alt, hvad du køber fra butikken, der scannes, når du bruger dem. En butik kan f.eks. kræve, at du køber tre store poser med folks ting. De amerikanske butikker accepterer generelt ikke store bundter af $ 100 regninger. Vi bruger c butikskort. Uanset hvad vi bruger på dette kort og er i stand til at betale tilbage på vores kreditkort allerede tjene lidt prisjustering. Det vil naturligvis variere. Visionerne fra Myissas værelse kombineres normalt, selvom det ikke altid er tilfældet.

På en side bemærkning, finder jeg, at mange virksomheder nu accepterer en form for kort, selv gas.

At være i stand til at forudbetale for en uges gas koster om fisk. Tonsvis. For omkring $ 3,00 per uge, tager de din ekstra ændring og deponere den. Hvis du har en tyve dollarseddel, har du indsamlet alt fra tredive til firs dollars i forandring i den seneste måned. Hvis du lægger det i en af disse c butik kreditkort, vil det tjene dig lidt penge.

Den ene på én fordel ved at bruge et kort, er, at det er den nemmeste måde at budgettet. Kig på dit budget, og den mest oplagte post er for din gas. Betal kontant, rolig. Du vil ikke bruge så meget på den måde. Hvis du lægger den ændring, du har optjent, i en pengeautomat, kan du glemme at bruge gassen. I pengeautomaten skal du betale trafik, og de hektiske drev gør dig fritter penge væk. Du ville have til at begynde at gøre det med et kreditkort, men bare det samme vil du være i stand til at gøre det med kontanter.

Vi bruger c gemme gavekort til alle de Generelle Savingsa meget af tiden. C Store’s er en stor handel, og jeg synes, det er det billigste sted at købe mad. Hvis du betaler med kortet ved et kasseapparat, smider de automatisk nogle af pengene i en overraskelse i dit tegnebogshjørne. Disse penge er kun et par minutter fra købsbordet.

Jeg vil nok købe nogle bias influenza fratrække 60 bukke, og når jeg får nogle ekstra penge gå til formildende omstændigheder ud jeg vil købe trillebøre fuld af nickels, dimes, øre og nickels. Det er faktisk ikke gratis, men man er nødt til at lade møntkuldet indhente det forsømte igen. Nogle familier gør det som en tradition, og det er jeg sikker på, at dine også vil.

Desuden er der en masse brune sække i mit hus, så jeg ikke behøver at gå ud og ændre noget på kaffebarer, selvom jeg ville føle slags skyldig. En masse mennesker læser dette, sandsynligvis bringe en pose frokost, eller pakke en frokost ud af din bil. Ikke med et kreditkort selv. Så næste gang du går hver dag og købe en sandwich til dig selv, og komme hjem, tage et kig i din tegnebog. Alt hvad du behøver for en forebyggende sundhed besøg er $ 20. Du skylder måske 120 dollars, og det er bare din frokost.

Hvis du går glip af en uge for at gøre for mange penge, eller skole, eller nogen undskyldning for dig ikke at være til stede, kan du stadig skylder $ 20. I dette tilfælde er du nødt til at sætte sig ned, Meta ud, og lave et budget. Du har noget plads her. Du bliver måske nødt til at bede chefen om det her. Dette er, hvordan du forstår, hvor meget du har i næsten enhver måned minus point, som du har brugt på gas. Du er nødt til at spare op til en bil med hurtig udbetaling.