You are currently viewing Hvordan man tegner en personlig Budget, der virker

Hvordan man tegner en personlig Budget, der virker

  • Post author:
  • Post category:Artikler

Mange mennesker bruger deres lille indkomst bedste beskub uden nogen planlægning og ender med at få brød inden udgangen af måneden. De så låne for at få enderne mødes og ender med flere problemer, som de undlader at tilbagebetale deres gæld straks.
Dette er imidlertid ikke en fornuftig måde at styre din personlige finansielle anliggender. Planlægning din personlige finansielle anliggender gennem prioritering af behov og budgettering indtægter og udgifter er den bedste måde til at opnå succes i forvaltningen af din finansielle anliggender.
Det er vigtigt først at vurdere dine finansielle behov på kort, mellemlang og lang sigt. Hvad er din finansielle mål? Hvad vil du opnå med tiden? Har du nogen mål? Hvad er dit kort, mellemlang og lang sigt behov? Liste dem alle ned.
Næste kategorisere indtægter og udgifter på månedsbasis. Derefter prioritere udgifter til mest vigtige, vigtige og vigtigste. Du kan bruge enhver anden vægtning eller prioritering formel, der fungerer bedst for dig.
Efter denne vurdering omkostninger baseret på forbrug pr. måned. Sætte tal til udgiftsposterne. Derefter skrive ned dine indtægtskilder og det beløb, du tjener om måneden fra dem. Liste over indkomst til venstre og udgifter til højre. Tilføje op indkomst beløb mod udgiftsbeløb og finde forskellen at fastslå overskud eller underskud.
Når du har tilføjet og reduceret elementer og tal flere gange, og du er endelig tilfreds med resultaterne, Skriv dit tal på en computer regneark eller en word processor bord og gemme den. Du kan også udskrive det og indsende den til regelmæssig reference.
For at gøre det arbejde med succes for dig, skal du løfte at holde sig til budgettet. Enhver afvigelse skal være absolut nødvendigt og midler bør gøres tilgængelige separat til at dække de ekstra udgifter. Hvor ingen midler er til rådighed, stemmer nogle besparelser eller indlån fra andre udgifter. Du bør sikre dig, at du refundere ethvert beløb, lånt fra enhver udgift stemmer at aktivere stemmer til at blive brugt.
For at være ærlig, ville de fleste mennesker ønsker at bruge mere og mere uanset deres økonomiske evne. Dog kan vilkårlige budgetførte udgifter være farlige for din finansielle sundhed.