Rengøring I hjemmet

Rengøring I hjemmet

  • Post Author:
  • Post Category:test

For mange er det at gøre rent lang fra noget, som er betonet med nogen form for lyst eller glæde. Det føles snarere som en bunden opgave – en opgave, som bare skal overkommes og udføres hurtigst muligt. Dog kommer vi ikke udenom, at ugentlig rengøring er vigtig – både i forhold til at have et hjem som fremstår pænt og præsentabelt, men også i forhold til at sikre indeklimaet og din sundhed. Rengøring er meget vigtig i forhold til at have en god luftkvalitet, og her er det særligt vigtigt at holde støv for døren. Hvis du tilmed har allergi, så er det særligt vigtigt, at du sørger for at gøre rent dagligt.

Fjern kilder til støv og møg

Hvis du er meget plaget af støv og møg, og virker luften tung, så kan du gøre nogle ting for at forhindre dette. Du kan f.eks. bestræbe dig på at tilrettelægge indretningen således, at tykke tæpper, gardiner og polstret møblement ikke står i dit hjem. Dette er nemlig de primære kilder til støv i dit hjem, men også huller i loft, gulv og vægge kan give støv. Sørg desuden for at holde sko og fodtøj i entreen og hav også dørmåtte ved alle indgange.

Tør alle overflader af ofte

I kampen mod støv og møg er det ikke kun vigtigt at forebygge dannelsen af støv. At bekæmpe det er selvsagt ligeså vigtigt, for støv vil aldrig kunne undgås. Sørg derfor for at tørre vindueskarme, borde og hylder af ofte, med en våd klud.

Støvsug

Lang størstedelen af det støv, der er i dit rum, vil ende med at lande på gulvet. Derfor er det meget vigtigt at du sørger for at støvsuge gulvet dagligt. Vil du nemt og hurtigt finde det bedste, så tjek denne Støvsuger fra Miele Test.